dr. Szárkiszján Ovszána

Ügyvéd

Phone +36-1-920-64-64

Email ovszana@kpllc.hu

ÉLETRAJZ

Dr. Szárkiszján Ovszána a KERTÉSZ ÉS TÁRSAI ÜGYVÉDI IRODA együttműködő ügyvédje, aki elsősorban  ingatlanfejlesztéssel és beruházással kapcsolatos ügyekben nyújt magas szintű jogi támogatást az ügyfelek részére.

Jogi diplomáját az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szerezte meg 2012-ben. A diploma megszerzését követően több ügyvédi irodában dolgozott, amelynek révén széleskörű tapasztalatra tett szert elsősorban a polgári jog, azon belül is az ingatlanjog, társasági jog, kártérítési jog területén, továbbá a polgári peres és nemperes eljárások terén.

Szakmai pályafutása során jelentős tapasztalatra tett szert az ingatlan üzemeltetés és hasznosítás, akvizíciók és fejlesztések területén. A különböző és számos polgári peres ügyben ellátott eredményes jogi képviselet révén széles körű peres tapasztalattal rendelkezik különösen az elszámolási jogviták, ingatlannal összefüggő jogviták, és kártérítési perek terén. 

Folyékonyan beszél angol és orosz nyelven.

SZAKTERÜLETEK

  • Ingatlanjog
  • Társasági jog
  • M&A
  • Vitarendezés
  • Építési jog

TANULMÁNYOK

Eötvös Lóránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar - Jogász, 2012
Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Kar, Deák Ferenc Továbbképző Intézet - Ingatlanforgalmi szakjogász, 2021
Budapesti Ügyvédi Kamara tagja, 2017

KÉPESSÉGEK

Munkája során a kreatív és hatékony jogi megoldások kialakítására törekszik, figyelembe véve az ügyfelek egyedi igényeit. Az ügyfélorientáltság mellett nagy teherbírás jellemzi.