dr. Kertész József Tamás

Partner, Irodavezető ügyvéd

 

Email info@kpllc.hu

ÉLETRAJZ

Dr. Kertész József Tamás a KERTÉSZ ÉS TÁRSAI ÜGYVÉDI IRODA alapítója.

Különleges szakterülete a klasszikus ügyvédi tevékenységek mellett egyes vállalati összefonódások és befolyásszerzések lefolytatása.

Irodavezető Ügyvéd Úr magas szinten képviseli ügyfelei érdekeit, és törekszik arra, hogy még ellenérdekű felek szembenállása esetén is tárgyalópartnerei elégedetten álljanak fel a tárgyalóasztaltól.

Hivatástudatához hozzátartozik, az elkötelezettség amellett, hogy Irodája az ügyfelek számára a lehető legszűkebb határidővel nyújtson minőségi szolgáltatást, hiszen – vallja -, ez a hatékony együttműködés alapja.

Jogi diplomáját 1999-ben szerezte meg a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán.

Évtizedes tapasztalatával ügyvédként számos sikeres ügyet, megnyert pert tudhat maga mögött. Szakterületei a társasági, szerződési és pénzügyi jog, valamint a tőkepiaci ügyletek.

A közelmúltban sikerrel bonyolított le nagy sajtóérdeklődésre számot tartó és volumenű tőkepiaci ügyleteket, amelyek keretében a KERTÉSZ ÉS TÁRSAI ÜGYVÉDI IRODA a projektben résztvevő társaságok teljeskörű átvilágítását és azt kísérő ügyletek lebonyolítását vállalta.

Tárgyalási szinten beszél angolul. Ennek megfelelően különös figyelmet szentel arra, hogy az Iroda munkarendje ötvözze mind a kontinentális, mind pedig az angolszász jogi szemlélet legjavát.

Így különösen törekszik arra, hogy megtalálja és felhasználja azokat a közös pontokat a két jogrendszer között, amelyek alkalmasak arra, hogy a határon átnyúló ügyletek alkalmával a képviselt felek pontos eligazítást kapjanak jogaikra és kötelezettségeikre vonatkozóan – legyen szó akár a magyar, akár a külföldi joganyagról.

Elkötelezett amellett, hogy az Irodája által kibocsátott okiratok ügyfelei számára időtlenül és hűen tükrözzék azt a célt és funkciót, amelyre vonatkozóan a felek az ügylet megkötése időpontjában megállapodtak.